De Vrienden van Lemferdinge kun je op verschillende manieren steunen. Je draagt dan je steentje bij aan de verbinding tussen dorp en zwembad, aan leuke activiteiten en het mooier maken van het zwembad! Wil jij, willen jullie dat ook?

 

Voor particulieren

Vanaf 5 euro per jaar ben je lid van de Vrienden van Lemferdinge. Meld je aan via vriendenlemferdinge@hotmail.com.

Wil je wat extra’s doneren, word dan grote vriend! Particulieren zijn al grote vriend voor 25 euro per jaar. Je naam komt dan, als je wilt, op het grote vriendenbord in het zwembad. Je kunt ook samen met je vriendengroep, straat of collega’s een plekje op het vriendenbord krijgen, dan deel je de 25 euro en steun je samen de Vrienden van Lemferdinge! Aanmelden is heel makkelijk, stuur een mailtje naar vriendenlemferdinge@hotmail.com.

 

Voor ondernemers

Wil je als ondernemer de Vrienden van Lemferdinge steunen? Voor 50 euro per jaar word je ‘grote vriend’.  Je logo komt op het grote vriendenbord in het zwembad. Met dit bord willen we de verbinding nog meer benadrukken. Daarnaast organiseren we eens per jaar een event voor onze grote vrienden. Meld je onderneming aan via vriendenlemferdinge@hotmail.com.

Pin It on Pinterest

Share This